Firenze hintataso

Firenze on suosittu matkailukohde Italiassa. Se on yksi maan kulttuurikeskuksista ja on täynnä historiallisia nähtävyyksiä ja museoita. Firenzen hintataso on kohtuullinen, ja täällä voi tehdä paljon matkailua taloudellisesti. Tässä artikkelissa käsittelemme yleisiä hinnoittelutietoja, jotta voit suunnitella matkasi Firenzeen oikein.

Hotellihuoneiden hinnat

Firenzen hotellien hinnat vaihtelevat kahden tähden huoneista viiden tähden huoneisiin. Yleisesti ottaen, kahden tähden huoneen hinta on 57€ yöltä, kolmen tähden huoneen hinta on 71€ yöltä, neljän tähden huoneen hinta on 103€ yöltä ja viiden tähden huoneen hinta on 327€ yöltä. Alla on lisätietoja kahden tähden, kolmen tähden, neljän tähden ja viiden tähden huoneiden hinnoittelusta Firenzen alueella.

  • Kahden tähden huone: 57€/yö
  • Kolmen tähden huone: 71€/yö
  • Neljän tähden huone: 103€/yö
  • Viiden tähden huone: 327€/yö

Liikkuminen Firenzen alueella

Firenzen alueella on monia tapoja liikkua. Joukkoliikenne on edullinen tapa tutustua kaupunkiin. Yhden suunnan lipun hinta on 1.50€. Jos haluat liikkua omalla autolla, bensan litrahinta on 1.53€.

Taksit ovat myös suosittuja Firenzen alueella. Viiden kilometrin matkan hinta on 7.00€ ja kymmenen kilometrin matkan hinta on 11.00€. Taksimatka Firenzen lentokentältä keskustaan maksaa yleensä noin 20.00€. Taksin käyttämiseen liittyy kuitenkin usein lisämaksuja. Tarkista aina matkan hinta ennen kuin lähdet.

Ravintoloissa syöminen

Firenzen alueella on monia ravintoloita, joissa voit syödä. Edullisissa ravintoloissa ruokailu maksaa noin 15.00€. Olut (0.5 l) maksaa noin 4.50€ ja Coca-Cola (0.33 l) maksaa noin 2.10€. McDonaldsissa ateria maksaa yleensä noin 8.00€.

Ostokset Firenzen alueella

Firenzen alueella on monia kauppoja, joissa voi tehdä ostoksia. Levis 501-malliset farkut maksavat 76€, keskihintaiset Nike-kengät maksavat 80€, leipä (500 g) maksaa 1.55€, 12 kananmunaa maksaa 2.47€, kana (1 kg, luuton) maksaa 8.22€, perunat (1 kg) maksaa 1.24€, pullo keskihintaista viiniä maksaa 5.00€ ja olut (0.5 l) maksaa 1.32€. Tupakka-aski maksaa noin 5.20€.

Vuokra-asuntojen hinnat

Jos aiot viettää paljon aikaa Firenzen alueella, vuokra-asunto voi olla hyvä vaihtoehto. Yksiön vuokra keskustasta (1 kk) on 580€ ja yksiön vuokra keskustan ulkopuolelta (1 kk) on 443€.

Auton hinnat

Jos haluat ostaa auton Firenzen alueelta, Toyotan Corolla (1.6 l) maksaa 22 579€ uutena. Auton ylläpitokustannukset ovat kohtuulliset, koska bensan litrahinta on 1.53€.

Vinkkejä säästääkseen rahaa Firenzen matkalla

On monia tapoja säästää rahaa Firenzen alueella. Ensinnäkin, voit käyttää julkista liikennettä kulkemaan paikasta toiseen. Yhden suunnan lippu maksaa vain 1.50€. Voit myös käyttää taksia, mutta varmista, että tiedät matkan hinta etukäteen. Toiseksi, voit vuokrata asunnon keskustan ulkopuolelta sijaitsevasta alueesta. Yksiön vuokra on täällä huomattavasti edullisempi kuin keskustassa. Kolmanneksi, voit syödä edullisissa ravintoloissa. Näin säästät paljon rahaa ja saat samalla maistella paikallisia herkkuja. Neljänneksi, voit ostaa halpoja tuotteita kaupoissa. Esimerkiksi leipä maksaa vain 1.55€ ja 12 kananmunaa maksaa 2.47€. Viimeisenä, voit välttää elokuvateattereissa käymisen ja katsoa elokuvia kotona. Näin säästät paljon rahaa.

Kuten näette, Firenzen hintataso on kohtuullinen. Voit säästää paljon rahaa, jos suunnittelet matkaasi huolellisesti. Seuraamalla näitä säästövinkkejä voit nauttia Firenzen kauneudesta ilman, että tarvitset liikaa rahaa.