Hotelli Roomasta

Rooma on yksi Italian suosituimpia matkakohteita, joten kaupungissa on myös runsaasti erilaisia Hotelleja tarjolla

Etsitpä sitten viiden tähden luksushotellia tai edullisempaa maijoitusta, sinulle sopiva vaihtoehto löytyy varmasti!

Olitpa lomalla sitten perheesi kanssa tai matkustat yksin roomaan ja haluat säästätää rahaa yöpymällä halvassa hotellista, tästä oppaasta on sinulle varmasti hyötyöä

Mistä alueelta Hotelli kannattaa varata?

Sopivan Hotellin valitseminen Roomassa saattaa aluksi vaikuttaa hämmentävältä, sillä sijainteja on useita. Ei huolta, sillä tässä artikkelissa on vastaukset kaikkiin kysymyksiin!

Jos haluat yksinkertaisen vastauksen, niin Hotelli kannattaa varata metrolinjan varrelta. Näin liikkuminen kaupungissa on nopeaa ja edullista.

Hotellia ei tarvitse siis välttämättä varata kaupungin keskustasta, joka on huomattavasti ruuhkaisempi ja kalliimpi kuumimpana matkailusesonkina. Edullisia ja yhtä hyviä hotelleja löytyy aivan lähialuilta.

Mainitsemisen arvoinen paikka on Terminin rautatieaseman ympyröimä alue. Tänne pääset helposti lentokentältä junalla sekä kulkeminen kaupungin keskustaan on vaivatonta.

Paljonko hotelli Roomassa maksaa?

Roomassa hotellien hinta vaihtelee huomattavasti, joten vain taivas on rajana. Halvat hotellit Roomassa maksavat kuitenkin alkaen vain noin 20€/yö. Joten myös budjettimatkaajalla on varaa majoittua Roomassa!

Mikä on paras hotelli Roomassa?

Raras hotelli Roomassa on Rome Cavalieri. se sijaitsee aivan rooman keskustassa, Vatikaanin lähellä.

Rome cavalieri tarjoaa useita mukavuuksia ja palveluja, kuten kuntokeskuksen, kylpylän ja ravintolan. Hotelli tarjoaa myös erilaisia huonetyyppejä, kuten sviittejä ja deluxe-huoneita.