Rooma Hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot

Rooma on yksi Italian suosituimpia matkakohteita, joten kaupungissa on myös runsaasti erilaisia Hotelleja tarjolla

Etsitpä sitten viiden tähden luksushotellia tai edullisempaa maijoitusta, sinulle sopiva vaihtoehto löytyy varmasti!

Olitpa lomalla sitten perheesi kanssa tai matkustat yksin Roomaan ja haluat säästää rahaa yöpymällä halvassa hotellista, tästä oppaasta on sinulle varmasti hyötyä.

Mistä Rooman alueista Hotelli kannattaa varata?

Sopivan Hotellin valitseminen Roomassa saattaa aluksi vaikuttaa hämmentävältä, sillä sijainteja on useita. Ei huolta, sillä tässä artikkelissa on vastaukset kaikkiin kysymyksiin!

Jos haluat yksinkertaisen vastauksen, niin Hotelli kannattaa varata metrolinjan varrelta. Näin liikkuminen kaupungissa on nopeaa ja edullista.

Hotellia ei tarvitse siis välttämättä varata kaupungin keskustasta, joka on huomattavasti ruuhkaisempi ja kalliimpi kuumimpana matkailusesonkina. Edullisia ja yhtä hyviä hotelleja löytyy aivan lähialuilta.

Mainitsemisen arvoinen paikka on Terminin rautatieaseman ympyröimä alue. Tänne pääset helposti lentokentältä junalla sekä kulkeminen kaupungin keskustaan on vaivatonta.

Erityyppiset hotellit ja majoitukset Roomassa

Rooman hotellit tarjoavat jokaiselle jotakin. Niin budjettimatkailijoille kuin luksusta etsiville löytyy sopiva majoitus. Tässä esittelemme muutamia suosituimmista hotellivalinnoista Roomassa.

Budget-hotellit

Budget-hotelleissa voit viettää Rooman-loman huokeaan hintaan. Roomassa on hyviä vaihtoehtoja, jos haluat välttää turhan kalliit hotellimaksut. Esimerkkeinä budget-hotelleista voimme mainita Hotel Campo de’ Fiori, joka sijaitsee lähellä Pyhän Pietarin aukioita, sekä Hotel San Anselmo, joka on erinomainen valinta, jos haluat vierailla Rooman ydinkeskustassa.

Luksushotellit

Jos haluat viettää Rooman lomaasi luksuksessa, on Rooma loistava valinta. Maailmankuulut luksushotellit tarjoavat ainutlaatuisen ja erityisen kokemuksen. Esimerkkeinä voimme mainita Hotel de Russie, joka tarjoaa erinomaisen palvelun ja kauniit puutarhat, sekä Hotel Eden, joka sijaitsee keskellä Rooman parhaita ravintoloita ja nähtävyyksiä.

Hostellit

Rooma on myös tunnettu monista keskitason hostelleista, joissa voit viettää edullisen loman ja tavata muita matkailijoita. Hostellit tarjoavat mahdollisuuden tutustua toisiin kulttuureihin ja kokemuksiin jopa pienellä budjetilla. Suosituimpia hostelleja Roomassa ovat The Yellow ja Hello Biblo Hostel, jotka sijaitsevat lähellä Rooman keskustaa ja Tarquinia-museoa.

Airbnb

Jos haluat viettää edullisen ja henkilökohtaisen loman Roomassa, voit katsoa Airbnb vuokraus Roomassa voi olla hyvä vaihtoehto. Airbnb tarjoaa mahdollisuuden asua paikallisten asunnoissa ja halutessasi jopa keskustan keskellä. Suosittelemme Airbnb-majoitusvaihtoehtoja, kuten La casa di Francesca ja The Roman Penthouse.

Miten valita sopiva Hotelli Roomassa?

Roomaan matkustaessa on tärkeää valita sopiva majoitus. Seuraavassa muutamia vinkkejä, joiden avulla voit valita itsellesi sopivan majoituksen Roomassa:

  • Tutustu eri alueisiin: Rooma on suuri ja monimuotoinen kaupunki. On tärkeää tutustua eri alueisiin ja valita itselleen sopiva alue. Jos haluat olla lähellä nähtävyyksiä, kannattaa valita keskustan alue. Jos taas haluat välttää kaupungin keskustan vilinää, kannattaa valita hieman kauempaa sijaitseva alue.
  • Vertaile hinnat: Rooman hotellit ja hostellit tarjoavat laajan valikoiman vaihtoehtoja ja hinnoittelua. Kannattaa vertailla eri majoitusvaihtoehtojen hintoja ja valita itselleen sopivin. Airbnb-majoitusvaihtoehdot ovat usein edullisempia kuin hotellit.
  • Tutustu arvosteluihin: Ennen majoituksen valintaa on tärkeää tutustua muiden matkailijoiden kokemuksiin ja arvosteluihin. Monet matkailusivustot tarjoavat laajan valikoiman arvosteluja eri majoitusvaihtoehdoista. Arvostelut voivat auttaa sinua löytämään oikean majoituksen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Paljonko hotelli Roomassa maksaa?

Roomassa hotellien hinta vaihtelee huomattavasti, joten vain taivas on rajana. Halvat hotellit Roomassa maksavat kuitenkin alkaen vain noin 20€/yö. Joten myös budjettimatkaajalla on varaa majoittua Roomassa!

Mikä on paras hotelli Roomassa?

Paras hotelli Roomassa on Rome Cavalieri. se sijaitsee aivan Rooman keskustassa, Vatikaanin lähellä.

Rome cavalieri tarjoaa useita mukavuuksia ja palveluja, kuten kuntokeskuksen, kylpylän ja ravintolan. Hotelli tarjoaa myös erilaisia huonetyyppejä, kuten sviittejä ja deluxe-huoneita.