Milanon parhaat ravintolat

Milano on täynnä maailmanluokan ravintoloita, jotka tarjoavat herkullisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia. Milano on myös yksi maailman johtavista muotikaupungeista ja sieltä löytyy useita ravintoloita, jotka tarjoavat herkullisia ruokia ja unohtumattomia elämyksiä. Jos olet matkalla Milano, tässä on joitakin parhaita ravintoloita, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua.

Piazza Duomo

Piazza Duomo on yksi Milanon suosituimmista ravintoloista. Se sijaitsee lähellä Duomo-katedraalia ja se on erinomainen paikka nauttia paikallisista herkkuja. Ravintolassa on kattava valikoima herkullisia italialaisia ruokia, kuten pastaa, risottoa ja liharuokia. Ravintolassa kannattaa maistaa myös paikallisia juomia, kuten Proseccoa ja Lambruscoa.

Trattoria della Nonna

Trattoria della Nonna on pieni perheiden omistama ravintola, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Milano. Ravintolassa tarjoillaan uudistettuja italialaisia ruokia, jotka on valmistettu ainoastaan tuoreista raaka-aineista. Ravintolassa on erinomainen valikoima ruokia, kuten pastaa, risottoa, liharuokia ja salaatteja. Ravintolassa kannattaa maistaa myös viihtyisiä paikallisia juomia, kuten Chianti ja Prosecco. Trattoria della Nonna on edullinen vaihtoehto Milanon keskustassa ja se on erinomainen paikka viettää iltaa.

Gelateria della Musica

Gelateria della Musica on yksi Milanon parhaista jäätelöpaikoista. Se sijaitsee lähellä Teatro alla Scalaa ja se on erinomainen paikka nauttia herkullista jäätelöä ja kahvia. Gelateria della Musica tarjoaa laajan valikoiman jäätelöannoksia, kuten tuoreita hedelmäjäätelöitä, suklaata ja muita jännittäviä aromia. Jäätelö on tehty tuoreista raaka-aineista ja se on erittäin herkullista. Gelateria della Musica on edullinen vaihtoehto Milanon keskustassa ja se on ehdottomasti kokemisen arvoinen.

Una Cucina

Una Cucina on moderni italialainen ravintola, joka sijaitsee Milanon ydinkeskustassa. Ravintolassa tarjoillaan modernia italialaista ruokaa, joka on valmistettu tuoreista raaka-aineista. Ravintolassa on erinomainen valikoima ruokia, kuten pastaa, risottoa, liharuokia ja herkullisia jälkiruokia. Ravintolassa kannattaa maistaa myös paikallisia juomia, kuten Prosecco ja Lambrusco. Una Cucina on hieman kalliimpi ravintola

Ristorante Cracco

Ristorante Cracco on maailmanluokan ravintola, joka sijaitsee Milanon keskustassa. Ravintolassa tarjoillaan modernia italialaista ruokaa, joka on valmistettu tuoreista raaka-aineista. Ravintolassa on erinomainen valikoima ruokia, kuten pastaa, risottoa, liharuokia ja herkullisia jälkiruokia. Ravintolassa kannattaa maistaa myös paikallisia juomia, kuten Prosecco ja Lambrusco. Ristorante Cracco on yksi Milanon kalleimmista ravintoloista, mutta maksu vastaa laadusta.

The Gallery Cafe

The Gallery Cafe on moderni italialainen ravintola, joka sijaitsee lähellä Duomo-katedraalia. Ravintolassa tarjoillaan modernia italialaista ruokaa, joka on valmistettu tuoreista raaka-aineista. Ravintolassa on erinomainen valikoima ruokia, kuten pastaa, risottoa, liharuokia ja herkullisia jälkiruokia. Ravintolassa kannattaa maistaa myös paikallisia juomia, kuten Prosecco ja Lambrusco. The Gallery Cafe on edullinen vaihtoehto Milanon keskustassa ja se on ehdottomasti kokemisen arvoinen.

Iyo

Iyo on moderni japanilainen ravintola, joka sijaitsee lähellä Milanon keskustaa. Ravintolassa tarjoillaan modernia japanilaista ruokaa, joka on valmistettu tuoreista raaka-aineista. Ravintolassa on erinomainen valikoima ruokia, kuten sushia, tempuraa ja muita herkullisia japanilaisia ruokia. Ravintolassa kannattaa maistaa myös paikallisia juomia, kuten sake ja shochu. Iyo on hieman kalliimpi ravintola, mutta maksu vastaa laadusta.

Ristorante Il Salumaio di Montenapoleone

Ristorante Il Salumaio di Montenapoleone on yksi Milanon ylellisimmistä ravintoloista. Ravintolassa tarjoillaan modernia italialaista ruokaa, joka on valmistettu tuoreista raaka-aineista. Ravintolassa on erinomainen valikoima ruokia, kuten pastaa, risottoa, liharuokia ja herkullisia jälkiruokia. Ravintolassa kannattaa maistaa myös paikallisia juomia, kuten Prosecco ja Lambrusco.